A vorbit despre viitorul amoros! Oana Radu, despre calităţile bărbatului din viața ei VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Durerea şi suferinţa încă sunt apăsătoare pe umerii Oanei Radu. După ce şi-a pierdut iubitul, într-o maniera barbară, fiind incendiat de un vecin, în scara unui bloc, vedeta încearcă să îşi trăiască viaţa şi să se focuseze pe carieră şi pe un stil de viaţă sănătos. Alături de artistă se află multe persoane care o susţin, printre ei aflându-se şi antrenorul sau, despre care s-a vehiculat că ar fi noul iubit. Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, Oana Radu a vorbit deschis despre viitoarea relaţie, cât şi despre cum arată viaţa ei la momentul acesta.

Oana Radu a trecut prin momente teribile, după ce l-a pierdut pe Alin, iubitul ei. Artista a mărturisit în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” că singurele lucruri de care se preocupă acum sunt: cariera şi slăbitul. O posibilă relaţie, nici nu intră în ecuaţie. Dar cu toate acestea, pe viitor ar accepta cu inimă deschisă un bărbat care să o accepte aşa cum este şi să o iubească din tot sufletul. 

"Foarte greu (n.r. să se gândească la o noua relaţie) nu neapărat pentru că am complexe fizice. Dacă ar fi să vorbesc peste ceva timp, ar trebui să fie un bărbat care chiar să mă iubească pentru ceea ce sunt, cu adevărat.” a spus Oana Radu.

Chiar dacă la un moment dat ajunsese la 57 de kilograme pe cântar, din cauza anxietăţii şi stărilor de panică pe care le-a avut în decursul a patru ani, artista s-a refugiat în mâncare, motiv pentru care a ajuns în luna septembrie a acestui ani la 104 kilograme. După tragedie, Oana Radu a decis că trebuie să preia frâiele vieţii sale şi să facă o schimbare radicală în acest sens.

„Mă focusez pe lucrurile pe care ştiu că şi el şi-ar fi dorit să le fac. Muzică şi slăbit. În septembrie cântăream 104 kilogram, după ce slăbisem până la 57. M-am luptat foarte tare cu anxietatea, cu care ma lupt şi acum. Şi stările alea de panică, de bătăi de inimă, de frică îmi treceau doar mâncând. Am fost la un psiholog, dar mi s-a părut că nu mă înţelege. (...) Şi-ar fi dorit să fiu fericită cu mine. Eu eram fericită cu mine, dar cumva am pierdut foarte multe din cauza multor factori pe care eu i-am adus în viaţa mea. Acum îmi doresc să cred că el m-a iubit cu adevărat pentru ce am fost eu." a mai spus vedeta, în cadrul emisiunii Agenţia VIP


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest