Adio, Gheorge Turda! Cu cine l-a înlocuit Nicoleta Voicu: „Mie îmi trebuie un mascul care să umble după mine în patru labe" VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda s-au iubit mai bine de un an şi deşi toată lumea se aştepta să ajungă la altar, se pare că în viaţa artistei a apărut un alt suflet care o face fericită! Invitată în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, a povestit totul fară perdea!

După ce s-au iubit mai bine de un an, atunci când toată lumea se aștepta sa facă pasul cel mare, cei doi s-au despărţit. După ce au luat-o pe drumuri separate, în viaţa Nicoletei Voicu a apărut Maxi, un căţel care i-a adus zâmbetul pe buze. Acum, artista este împlinită alături de Maxi, pe care îl îngrijeşte şi îl pretuieşte ca pe un copil.

"Orice fiinţă vine în viaţa noastră, vine cu un scop, la momentul potrivit. Lui Maxi îi căuta prietena mea stăpân. L-a găsit pe stradă, stătea la trecerea de pietoni cu restul lumii. Ea şi-a dat seama că acest câine nu are un stăpân şi când am mers la ea să mă tund, l-am văzut acolo. Mi-a zis că-i caută stăpân şi să-i fac o poză să-l pun pe Facebook. Acum o lună. Şi e atât de bine venit... Psihic, m-a echilibrat. E un căţel care nu muşcă", a mărturisit Nicoleta Voicu în platoul emisiunii "Agenţia VIP".

Nicoleta Voicu a menţionat şi diferenţele dintre Maxi şi „anumite persoane din viaţa ei”, care au ridicat destul de multe întrebări vizavi de relaţia pe care a avut-o cu Gheorghe Turda.

"Este cuminte, e foarte educat. Eu nu am cerut de la oameni supunere. Nici el nu e supus. E doar bun şi are recunoştinţă. Cred că la animale găsim acea recunoştinţă pe care nu am găsit-o la oameni. M-a durut această lipsă de recunoştinţă care putea să rezume la un singur cuvânt public. <Mulţumesc, Nicole pentru tot ce ai făcut pentru mine>.", a mai spus Nicoleta Voicu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest