Adrian Marţian, mărturisiri incendiare despre Mutu! "Trăgea de fete şi le împingea că nu voiau să meargă cu el acasă"

 
+2 click pentru
galerie

Adrian Mutu a fost dezvăluit aşa cum îl ştie unul dintre cei cu care a călărătorit mult, Adrian Marţian. Acesta a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP" şi a povestit cum, într-un moment de inconştienţă, Adrian a fost bătut măr de un apropiat de-al lui Fane Spoitoru.

Dacă mulţi l-ar caracteriza ca fiind un om liniştit, Adrian Mutu nu poate fi descris în aceeaşi manieră de Adrian Marţian. Intrat în transmisie directă în emisiunea "Agentul VIP", bărbatul a povestit cum, sub influenţa alcoolului şi a "distracţiei" din cluburi, fostul briliant al fotbalului românesc provoca adesea scandaluri. Unul dintre scandaluri a fost şi cu un important om pentru Fane Spoitoru, Beinur.

"El era praf în fiecare club de fiecare dată. El dacă mergea prin distracţie înţelegea să bea vodkă sau aşa... După distracţie mereu urmau incidente. Fetele de pe lângă el erau ceva fete din club. După ce consumă puţin deja devine antipatic, nu mai poţi sta în jurul lui. Mereu pleca acasă singur. Dimineaţa, pe la 5-6-7, pleca des să se sustragă fără să plătească. Chiar dacă pleca la Night Club, unde fetele se ştiu destul de bine, tot singur pleca şi de acolo. Nu ajunge să fii doar frumos, dacă nu ai comportament. Toată lumea se ferea de el şi îl lăsa singur. De la Paris pot să-ţi povestesc multe. Căuta numai scandal. Indiferent, el era genul de om cu care avea întotdeauna probleme. Următoarea scenă era că nu mai vorbea să plătească, dacă fetele nu voiau să plece cu ele le trăgea, le împingea... Mereu i-am spus că or să meargă la poliţie şi or să aibă martori. Încercam să-l temperez, să-l ajut. La Paris am cunoscut nişte fotomodele. La început părea un om mai deosebit şi la prima vedere era ok, iar după ce a început să consume alcool, se comporta urât cu fetele. Erau fete care erau mai cunoscute ca Mutu de zece ori la Paris. Eu am vorbit frumos cu ele, am discutat. Era şi Preşedintele cu noi. De acolo el a început să tragă de ele. Au fost nişte probleme acolo, am ieşit foarte greu, dar am ieşit bine, asta a fost. Am ştiut cum să discut cu oamenii, am ştiut cum să ameliorez situaţia. Când l-a bătut Beinur a spus că nu l-a bătut ca să nu-l facă de ruşine, dar aşa s-a întâmplat. Eu plecam cu Beinur în Iran, eram în aeroport şi suna Mutu disperat să nu spună, să îl ierte, să îl scuze... Nu ştiu dacă mai nou mai face chestiile astea, nu mai are oameni pe lângă el"

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest