Adrian Romcescu, cel mai sincer interviu de până acum! Şi-a lăsat soţia departe, de dragul părinţilor! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Adrian Romcescu este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzică uşoară ai generaţiei trecute, precum şi un compozitor senzaţional. Artistul a fost invitat în cadrul emisiunii "Agenția Vip", unde a dezvăluit, în direct, cum i s-a schimbat viaţa după ce s-a întors definitiv din Danemarca.

Adrian Romcescu a oferit cel mai sincer interviu pe care l-a dat vreodată. Artistul a mărturisit că şi-a lăsat partenera de viaţă departe, de dragul părinţilor. Compozitorul este de şase ani în România, timp în care nu s-a mai întors în Danemarca, deoarece s-a stabilit definitiv aici. Nu şi-a mai vizitat partenera de viaţă timp de şase ani, dar din declaraţiile acestuia, Brigitte se va stabili definitiv împreună cu el, în România, la începutul anului viitor.

„Nu mă mai duc deloc la familia mea. Nevasta mea mă vizitează şi va veni definitiv la anul. Legătura dintre noi este foarte ok, dar adevărul este că ea prefera să fie aici. Iubeşte clima, cunoasţe Mamaia mai bine decât mine, îi place să facă cumpărături la noi. În nord nu este aşa multă lume pe stradă.” a declarat Adrian Romcescu în cadrul Agenţiei VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest