Alexandra, actuala ispită de la „Insula iubirii” a trecut peste durerea provocată de Aurel! Şi-a găsit marea dragoste VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel din sezonul al 3 al reality-show-ului „Insula Iubirii” este mai fericită ca niciodată! Frumoasa şatenă şi-a găsit marea dragoste şi în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” a oferit detalii din culisele vieţii personale.

Deşi despărţirea de Aurel a reprezentat un cutremur în viaţa ei, actuala ispită de la „Insula Iubirii” a mărturisit că este o femeie împlinită, care are absolut tot ce şi-a dorit vreodată. Se pare că şi-a găsit alinare în braţele celui cu care se cunoştea înca din şcoală.

În platoul emisiunii „Agenţia VIP”, Alexandra a dat câteva detalii despre cel care i-a furat inima. Bărbatul care a cucerit-o este extrem de atent şi drăgăstos cu ea, calităţi foarte importante, care i-au lipsit cu desăvârşire celui care a făcut-o să îşi piardă încrederea în sine, Aurel.

„Acum 6 luni am găsit pe cineva și sunt foarte fericită, el are tot ce nu au 90% din bărbați:? respect, știe să fie atent cu o femeie, este foarte drăgăstos, este sincer și real. Unii m-au criticat, alții m-au felicitat....dar contează ce simt eu cu adevărat. O șansă reală nu i-aș mai da niciodată! (lui Aurel, n.r.). M-am convins de tot ce era de convins în emisiune și după. El nu era chiar așa alături de mine, era mai temperat, îl mai trăgeam de mânecuță...

Cu actualul meu iubit..am fost colegi, am avut așa mici încercări, eram micuți. Ne cunoaștem de 11 ani, noi am tot vorbit ca prieteni și am zis să ne dăm o șansă. Mi-am fcăut un trandafir pe spate pentru că de fiecare dată când ne vedem, îmi aduce câte un trandafir. Nu locuim împreună, urmează. Nu vreau să las timpul să treacă, pentru că e bine să faci cum simți. M-a lăsat cu cicatrici, dar actualul meu iubit m-a ajutat să trec peste și să am încredere” a spus Alexandra, la „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest