Alexandru Arşinel, dezvăluiri impresionante! Care a fost preţul pe care l-a plătit în peste 60 de ani de carieră VIDEO

 

Alexandru Arşinel a împlinit ieri vârsta de 80 de ani. Marele actor de comedie a fost invitat în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, chiar înainte cu câteva ore să schimbe prefixul, unde a dezvăluit totul despre viaţa nelipsită de cumpene.

Alexandru Arşinel este o emblemă a teatrului de revistă românesc şi se bucură de un profund respect, atât din partea colegilor de breaslă, cât şi din partea celor care au fost ani întregi la piesele lui de teatru. Dar nu mulţi sunt cei care cunosc povestea de viaţă a maestrului. În platoul „Agenţiei VIP”, Alexandru Arşinel a povestit câteva experienţe, mai puţin plăcute, din copilărie, din cauza faptului că era un tânăr mai „neliniştit”.

„Din cauza că veneam de la lumină şi am intrat în casă, la înturenic, dintr-o dată am văzut stele verzi. Adică nu l-am observat (nr. Tata) şi a şi pornit racheta. M-am dus în casă, m-am dezbrăcat în chiloţi şi am ieşit afară, în zăpadă. Când eram vinovat nu apuca el să mă trăznească. Dar atunci chiar nu eram vinovat.”

În ciuda faptului că era deseori pedepsit de tatăl acestuia pentru năzdrăvăniile pe care le făcea, Alexandru Arşinel îsi aminteşte cu lacrimi în ochi de cel care i-a dat viaţă și care l-a crescut.

„Nu exista să vină ziua lui tata şi să nu vină un acordeonist şi să se cânte. Tata era un cântăreţ extraordinar. Tata m-a apucat, mama a murit repede.”

Mai multe detalii din viaţa marelui actor de comedie, Alexandru Arşinel puteţi vedea în videoclipul de mai jos, din cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest