Alina Ciumac, dezvăluire incredibilă despre averea lui Tolea! "Fie că învinge sau nu, el ia banii"

 

Tolea Ciumac şi-a trimis soţia să convingă românii că este nevionovat şi că acuzaţiile de viol sunt nefondate. Alina s-a conformat şi-i ia apărarea ca o leoaică luptătorului, despre care spune că nu ar fi avut motive fure de la aceasta 400 de lei când el câştigă o sumă destul de frumuşică lunar, din luptele pe care le dă în competiţiile la care participă.

Invitată în platoul emisiunii "Agentul VIP", soţia lui Tolea Ciumac, Alina, a vorbit despre problemele luptătorului de kempo care este acuzat că ar fi violat o tânără.

Alina a spus că Tolea nu ar fi avut niciun motiv să rofite de fată şi că acesta nu vrea decât să-şi facă publicitate ca să-şi "crească preţul", precizând totodată că nu avea nevoie de banii femeii.

"Tolea se bătea a doua zi pe 3000 de euro. Anul acesta s-a bătut în fiecare lună. Anul acesta a câştigat minim 3.000 de euro pe lună, pentru ce să se complice pentru 400 de lei. El nu a făcut rău la nimeni fără niciun motiv. Fata asta a intrat singură în maşină. Ea a declarat că a fost băgată cu japca în maşină. Mă tem pentru viaţa lui şi la meciuri, pentru că poate fi lovit într-un punct sensibil. Acum, la ultimul meci avut la Londra a avut rupt tot piciorul, deplasat şi tăiat. Trebuie să se recupereze. El e deschis cu mine tot timpul şi-mi spune tot. Eu când am aflat, mi-am dat seama că este ori o manevră făcută de cineva, ori a vrut să se agaţe de fundul lui ca să-i crească tariful", a declarat Alina, soţia lui Tolea Ciumac, la "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Informaţii despre incident
Conform unor surse judiciare, Tolea şi-ar fi întâlnit victima - o tânără de 24 de ani - la intrarea în comuna Baloteşti, în jurul orei 15:30, pe sensul de mers către Ploieşti, şi s-ar fi oferit să o ducă până acolo. Numai că, în loc de Ploieşti, ar fi condus-o la o distanţa de câteva sute de metri unde femeia ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale. Apoi sub ameninţarea cuţitului, i-ar fi dat luptătorului 400 de lei. La scurt timp, victima a sunat la 112, apelul de urgenţă fiind primit la 16:05. Sportivul a fost eliberat pe 16 iulie, după ce au expirat cele 24 de ore ale mandatului de reţinere.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest