Amănunte incredibile despre ultimele două săptămâni de viaţă ale Tamarei Buciuceanu: „După o noapte cu greutăţi respiratorii” VIDEO

 

Sorin Francu a fost colegul, prietenul Tamarei Buciuceanu, dar şi omul care i-a fost alături la fiecare zi de naştere, în ultimii ani. Îndrăgitul actor a dezvăluit amănunte incredibile despre ultimele două săptămâni de viaţă ale regretatei actriţe, în cadrul unei intervenţii telefonice, în exclusivitate, pentru Agenţia VIP.

Sorin Francu a vizitat-o pe cea supranumită „Doamna comediei româneşti” cu doar o zi înainte de a fi internată. Se pare că starea de sănătate a acesteia era precară în momentul întâlnirii, dar cu toate acestea, nu se aştepta nicio clipă la deznodământul tragic. Confidentul acesteia a avut numai cuvinte de laudă la adresa Tamarei Buciuceanu şi a mărturisit şi care a fost motivul din cauza căruia, celebra actriţă s-a retras din teatru.

„Da, mi-a ajutat Dumnezeu să vin în Bucureşti să pot să o văd pentru ultima dată în viaţă, lunea trecută... Nu se găsea foarte bine în ceea ce priveşte sănătatea, urma să meargă la spital pentru controlul periodic, dar iată că problemele de sănătate au dus-o la spital mai devreme şi deznodământul a fost acesta, cel tragic... Tamara Buciuceanu Botez, nu numai un mare artist al României, ci un om cu totul şi cu totul special, un om care a avut extraordinar de mult respect şi dragoste faţă de public, poate de aceea s-a şi retras la vârsta de 85 de ani, dorindu-şi, aşa cum îmi mărturisea, ca publicul să îşi amintească de ea aşa cum a fost pe scenă, plină de energie, plină de veselie şi neputinţele care începeau să se instaleze în trup să nu fie văzute de către publicul larg. (...) În lunea aceea în care ne-am văzut nu era foarte bine. Era după o noapte nedormită, cu greutăţi de respiraţie, mai lipsită de tonus, dar, Doamne fereşte, nu era cu gânduri rele... Dar, iată că Dumnezeu a chemat-o la El şi sunt convins că face acolo echipă cu marii noştri actori. Atunci am vorbit ultima dată, a doua zi s-a internat, am sunat-o şi nu mi-a răspuns, am mai ţinut legătura prin mama mea cu sora domniei sale” a declarat Sorin Francu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest