Andreea Bălan, mărturisiri neaşteptate din viața personală! Care este cel mai mare regret al artistei VIDEO

 

Andreea Bălan a fost invitată în emisiunea „Agenţia VIP”, acolo unde a intrat în bucătărie şi a preparat cel mai delicios desert, fără niciun ajutor. În timp ce pregătea felul delicios de mâncare, artista a făcut nişte mărturisiri de-a dreptul neaşteptate, din viaţa sa personală.

Andreea Bălan a vorbit despre câteva din trăirile pe care le-a experimentat în ultima perioadă zbuciumată a vieţii sale. Artista a suferit un stop cardio respirator, chiar în timpul operaţiei de cezariană, plus alte două operaţii dificile care au urmat imediat.

Artista a vorbit despre cel mai mare regret al ei, iar pentru mai multe detalii din viaţa personală a Andreei Bălan, urmăriţi clipul de mai jos.

"Eu nu mai pot să fac copii, şi m-a deranjat că au existat voci care au spus că acest lucru nu este atât de grav. Şi, ştiindu-mă în această ipostază, m-a durut foarte tare. Eu am rămas cu nişte sechele şi am trecut cu greu peste. Mai voiam un copil. De ce nu? George, de exemplu, îşi mai dorea un băiat. Şi m-a durut că au fost oameni care au spus că această piedică nu este ceva grav", a spus Andreea Bălan, la "'Agenţia VIP".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest