Andreea Marin, acuzaţii grave legate de lovitura de stat din Turcia! "Războaiele să le poarte pe alt teren"

 

Un lider al comunităţii turcilor a declarat la un eveniment faptul că mai mulţi jurnalişti din România ar fi fost plătiţi să susţină lovitura de stat şi să-l denigreze pe Preşedintele Erodgan.

Printre ei se numără şi Andreea Marin, care a făcut declaraţii exclusive în emisiunea "Agentul VIP".

"Oamenii o iau într-o direcţie halucinantă. Pe scurt, este vorba din câte am înţeles eu, despre o mână de afacerişti turci în România, care au susţinut regimul Erdogan, treaba lor, nu mă deranjează, dar au făcut afirmaţii grave împotriva unor jurnalişti din România, se pare că aluzia este şi la mine, pentru că acum trei ani, am fost invitaţi la şcoala în care copilul meu învaţă, să invităm Istanbulul. În felul acesta, cică, folosindu-ne de Televiziunea Română, am încercat să facem cunoscută ţara ca fiind o ţară nedemocratică. Eu îi invit pe domnii respectivi să-mi spună care sunt dovezile concrete pe care se bazează. Televiziunea Română solicită tuturor ce au făcut declaraţii false să-şi retragă declaraţiile. Domnii au spus că traducerea a fost eronată, dar există brutul şi există şi traducători autorizaţi. Vom face noi mâine o traducere paralelă şi vom vedea dacă aceste acuzaţii au fost făcute cu adevărat (...) Războiaele să şi le poarte pe un alt teren. Aici se face educaţie şi nu politică", a mărturisit Andreea Marin.

Ce s-a întâmplat în Turcia
În noaptea de 15 Iulie spre 16 Iulie, un grup din cadrul Armatei Turciei a încercat să dea jos Guvernul de la Ankara. Mai multe focuri de armă au fost auzite în capitala Turciei şi în Istanbul. Pe străzile din Turcia au apărut tancuri, şi multe avioane şi elicoptere militare au survolat zonele conflictuale. În aceeaşi noapte, Parlamentul turc din Ankara a fost bombardat şi, în primele ore, aeroporturile au fost închise, iar accesul la Internet şi la reţelele de socializare a fost restricţionat. Preşedintele Recep Tayyip Erdogan i-a acuzat pe organizatorii loviturii de stat şi a avertizat că vor plăti un preţ cu greutate.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest