Beyonce de România, în stare de şoc! Primele declaraţii, după ce a fost prădată de câteva mii de euro! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Beyonce de România este în stare de şoc. În timpul filmărilor următorului videoclip, artista a fost victima hoţilor. A fost prădată de câteva mii de euro, iar în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, a povestit cu lux de amănunte experienţa prin care a trecut.

Beyonce de România a povestit, în direct, cum i-au fost furate 1500 de euro şi milioane de lei, plus toate cardurile pe care le avea în portofel. Se pare că artista, se afla la filmările noului videoclip şi a preferat să îşi ţină portofelul în torpedoul maşinii, ca să nu îi poarte de grijă. Din păcate, colega de breaslă, a uitat să închidă geamul din partea şoferului, aşa că hoţii au avut cale de acces în interiorul automobilului.

„Am fost foarte grăbită şi am zis să nu iau portofelul după mine. Mi-am luat un mărunţiş, iar portofelul l-am pus în torpedou. Elena nu a închis geamul de la şofer. Şi a fost mai neglijentă decât mine. De la depărtare am văzut geamul deschis, nu am spus nimic la nimeni şi m-am dus. Am deschis torpedoul, portofelul acolo. Nu am desfăcut portofelul deloc, pentru că mai aveam în geantă ceva mărunţiş şi am zis că nu s-a întâmplat nimic. Aveam 1500 de euro şi câteva milioane de lei, că trebuia să plătesc băieţii de la videoclip. Eu bănuiesc cine ar fi fost, dar nu din echipa noastră. Erau nişte indivizi care ne-am cerut 1 leu, iar când ne-am întors, i-am văzut mergând normal pe lângă maşina mea. Nu îmi venea să cred. Nu am mai păţit niciodată aşa ceva.” a declarat Beyonce de România.

Mai multe detalii despre toată experienţă neplăcută, dar şi pentru ce îi foloseau banii şi cum i-a obținut, în clipul de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest