Care a fost cel mai mare regret al Tamarei Buciuceanu-Botez! A măcinat-o până în ultima zi de viaţă VIDEO

 

Tamara Buciuceanu a fost dintre cele mai iubite şi apreciate actriţe din România. Cu toate acestea, nu mulţi sunt cei care cunosc detalii din viaţa ei personală. O personalitate extrem de prezentă pe scena teatrului românesc, dar discretă în tot ce a ţinut de intimitatea sa.

Tamara Buciuceanu-Botez şi-a dedicat întreaga viaţă teatrului şi filmului, iar aşa a rămas până în ultima clipă. De-a lungul vieţii profesionale a jucat pe scenele marilor teatre din Bucureşti şi a impersonat diferite personaje, dar cu toate acestea, nu a avut ocazia să fie în unul dintre cele mai importante roluri din lume: acela de mamă.

În ianuarie 2017, Tamara Buciuceanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, acolo unde a vorbit cu lux de amănunte despre regretul suprem pe care l-a cărat pe umeri până în ultima clipă: „N-am avut timp. Am jucat atât de mult, încât n-am avut timp. Nu se poate chiar totul să ai, nu poţi. Cred că este o vorbă frumoasă pe care mi-a scris-o Mişu Dobre. Spunea că: <<pornind de mic copil într-o lume de visare, mi-am creat un gel subtil de credinţă şi cântare. Şi de-aş fi azi întreabată, ce-aş avea să mai spun, zic c-aş lua-o de la capăt şi acum>>. Am realizat într-o seară, stând şi cu Stela, pentru că noi aveam camera impreună, şi ne gândeam cine ar fi putut să facă, ce am făcut noi. Dar să ştiţi, cu foarte multă atenţie și cu foarte multă muncă. Spectacolul era 50 de minute citit în faţă, iar ca să facem 1 oră şi un sfert, fiecare a avut câte un recital de-al nostru.” spunea, în urmă cu doi ani, Tamara Buciuceanu-Botez.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest