Carmen Şerban, despre atacurile energetice! De ce e bine să căscăm fără să punem mâna la gură

 

Carmen Şerban a fost încercată de viaţă şi, acum poate zâmbi ca o învingătoare. În ediţia de luni seară a emisiunii "Agentul VIP", vedeta a mărturisit tot ce a învăţat pe parcursul perioadei grele.

După ce viaţa a încercat-o atât în ceea ce priveşte puterea, dar şi credinţa, Carmen Şerban a venit în emisiunea "Agentul VIP" şi a vorbit despre încercarea vieţii sale, legată de tumoarea la sân, dar şi despre protecţia energetică.

"Nu există superstiţii pentru noroc. Protecţia pe anumite lucruri din ce am citit eu în zecile de cărţi este creată într-un pahar. Îl informezi, tu. Eu când beau apă din acest pahar, când transpir, când merg la baie, ca energie, elimin tot ce nu e al meu şi nu-mi aparţine. Sunt oameni care te pot programa, îţi dau o haină să-ţi poarte noroc şi el de fapt informează haina aia să facă altceva. Nimeni nu poate face ceva pentru tine, doar tu poţi. Dumnezeu ne ajută tot timpul. Căscatul înseamnă eliberare de energie negativă. Când caşti în Biserică, nu trebuie să pui mâna la gură. Spunând de trei ori "Tatăl nostru" consecutiv, se ridică frecvenţa energetică şi te simţi altfel", a mărturisit vedeta. 

În urmă cu câţiva ani, Carmen Şerban a fost încercată de Dumnezeu cât se putea mai bine. Vindecarea a găsit-o în credinţă.

"Tumoarea mea a crescut, 18 milimetri a fost cel mai mare. Mergeam pe străzi şi plângeam. Mi s-a spus că dacă nici atunci nu mă apuc de maslu, molifte şi liturghii... Dacă nu începeam asta, riscam după anul nou, că asta era prin octombrie, urma să treacă tumoarea de la benign la malign. Până într-un an jumate, tumoarea a ajuns la 0. Trebuie să ai puterea şi convingerea că tot ce e bun vine către tine la momentul potrivit", a povestit Carmen Şerban.

Cine este Carmen Şerban
Carmen Șerban este o cântăreață de manele și muzică etno. Ea a avut colaborări cu artiști precum Adrian Minune (8 albume) și Nicolae Guță. Alte colaborări includ două albume alături de Irina Loghin și două albume împreună cu Romică Țociu și Cornel Palade. Cel mai mare succes solista l-a înregistrat cântând solo, albumele sale având vânzări impresionante de fiecare dată.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest