Catrinel Sandu, de urgenţă în ţară, după ce a fost la un pas de a-şi pierde tatăl! A izbucnit în lacrimi, la TV! VIDEO

 

Catrinel Sandu trebuia să mai aştepte până să se întoarcă în ţară, însă starea tatălui său a făcut-o să revină cât mai repede. Emoţionată pentru felul în care şi-a văzut părintele, Catrinel Sandu a început să plângă, în direct, la "Agenţia Vip", unde a oferit ultimele informaţii despre starea de sănătate a tatălui său.

Tatăl lui Catrinel Sandu a fost pe masa de operaţie, în luna martie a acestui an. Starea de sănătate a bărbatului a fost destul de gravă, dar acum este mai bine. Catrinel a fost forţată de împrejurimi să se întoarcă în ţară, din America. Iar primul lucru pe care l-a văzut a fost să îşi viziteze părintele la spital, chiar dacă a fost un moment sfâşietor.

"De câteva zile, de când am venit în ţară, mă înţelege când vorbesc cu el, dar nu poate să îmi răspundă şi mă strânge de mână. Ştiu că se face tot ce se poate pentru el. Este mai bine acum. Prima întâlnire a fost foarte grea, dar în fiecare zi va fi mai bine pentru că am trecut de primul şoc. Am venit mai repede pentru a-i face bine. O să fie o perioadă lungă de recuperare, dar sunt fericită că este pe cele mai bune mâini. Se face tot ce se poate pentru el. Tata este alimentat artificial, de două luni nu se mişcă. Pentru cineva care nu l-a văzut, este şocant felul în care arată. El este un luptător, toată lumea mi-a spus că are o forţă extraordinară." a declarat Catrinel Sandu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest