Catrinel Sandu, primele declaraţii după cununia civilă: „Nu ne-am spus jurămintele!” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Catrinel Sandu a trecut prin foarte multe greutăţi în ultima vreme, dar iată că acum a răsărit soarele pe strada ei. După cununia cuvilă, blondina a intrat în direct, la emisiunea „Agenţia VIP”, unde a vorbit despre rolul de femeie căsătorită.

Catrinel Sandu şi soţul ei, Steve sunt mai fericiţi ca niciodată. A cerut-o în căsătorie, iar la puţin timp după, şi-au oficializat relaţia, la ofiţerul de stare civilă. Chiar dacă marele eveniment nu a avut loc în România, a fost pe placul lui Catrinel şi Steve, mai ales că voiau să fie doar ei doi.

Frumoasa blondină a mărturisit, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars că în ciuda faptului că a devenit soţia americanului Steve, nu i-a luat numele. Aceasta şi-a păstrat numele de „Sandu”, căci a luptat mult să în recapete.

Totodată, Catrinel a ținut sa preciezeze faptul că există o compatibilitate „paranormală” între ea şi Steve. Ba chiar mai mult, aceasta este de părere că cei doi s-au mai întâlnit într-o altă viaţă, la cât de bine se înţeleg.

„Azi dimineață îi spuneam lui Steve că mă duc la serviciu și că sunt femeie măritată. Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă, că este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi reacpăt numele. A fost o ceremonie diferită, e o chestie foarte simplă.

Aici lucrurile sunt mai simple.

Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri...am semnat foaia. Nu ne-am spus jurămintele, că le vom spune la nuntă, dar a fost foarte frumos. Ne-am dorit mult să fim doar noi doi la cununie. E ceva paranormal între noi, am senzația că undeva, cândva am mai fost împreună și a trebuit să trecem amândoi prin niște povești, pentru a putea fi împreună, prețuim totul altfel” a spus Catrinel Sandu, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest