Caz cutremurător în showbiz-ul românesc! O cântăreaţă de la noi a fost împuşcată de soţ! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

O cunoscută interpretă de muzică populară de la noi a primit o nouă şansă la viaţă după ce fostul soţ a vrut s-o omoare! Dumnezeu i-a ieşit în cale după trei luni de agonie, iar astăzi este un alt om! Detalii chiar din gura ei despre cum arată viaţa după moarte.

Maria Ghinea, căci despre ea este vorba, a fost invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” unde a povestit cu lux de amănunte drama terifiantă prin care a trecut. Artista de muzică populară s-a îndrăgosit nebuneşte de bărbatul care i-a dăruit un fiu, dar fără să ştie ce o aşteaptă.

În urmcă cu aproape două decenii, interpreta de muzică populară a trecut printr-un episod demn de filmele americane. Din cauza geloziei, partenerul său de viaţă de atunci a vrut să o ucidă şi aproape i-a reuşit, dar din fericire, Maria Ghinea a supravieţuit calvarului. A împuşcat-o, apoi a plimbat-o trei ore prin casă pentru a pierde tot sângele din organism, iar după care a anunţat că a ucis-o.

"Acum 17 ani s-a întâmplat, a fost o perioadă pe care am vrut să o uit ca să merg mai departe. Când Dumnezeu îţi dă doi copii mergi mai departe pentru ei. El este tatăl copilului meu cel mic. El a fost un om rău, nu poţi fi un om bun când te simţi stăpânul vieţii cuiva. La 21 de ani nu puteam gândi prea mult la viitorul meu faţă de cel pe care mi l-am dorit ca soţ. Era violent şi mi-a zis să nu mai merg să cânt.(...) M-a tras de păr, m-am pus în fotoliu, s-a pus în faţa mea şi apoi am simţit că mă arde ceva. El a vrut să ţintească pe mijloc, să mă omoare, dar eu mutând capul glinţul s-a dus în altă parte spre norocul meu. Apoi m-a plimbat trei ore prin casă cu orificiul în jos pentru a pierde sânge. Apoi el a anunţat că m-a omorât. Eu m-am trezit apoi la Terapie Intensivă. El a făcut puşcărie foarte puţin. Apoi a primit interdicţie definitivă pentru teritoriul României. Acum ştiu că s-a căsătorit, dar nu şi-a mai văzut copilul" a spus Maria Ghinea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest