Cel care a acuzat-o pe Andreea Marin de minciună, demascat! Mesajul pe care l-a şters de pe Facebook şi care i-ar putea aduce un proces în instanţă

 

Omul care ar fi acuzat-o pe Andreea Marin de minciună este implicat într-un proces încă din cazul morţii băieţelului muşcat de câini, Ionuţ Anghel.

Marţi seară la "Agentul VIP" au fost difuzate imagini şocante cu el, iar Andreea Marin a citit o postare pe care a postat-o şi a apucat s-o şteargă.

"Astăzi am văzut o postare pe care a şi şters-o imediat, dar mai sutn şi oameni care fac print screen-uri şi nu dispar aceste postări. Femeia din imagini a schimbat legi în ţara asta şi postarea la adresa ei este următoarea de către domnul văzut în imagini: 's-a remarcat şi s-a făcut celebră din performanţa că a reuşit să fete în baie'. Despre ce vorbim aici?", a mărturisit Andreea Marin în emisiune.

Scandalul a izbucnit după ce a fost atacată de trei câini
În urmă cu câteva zile Andreea Marin a fost atacată de trei câini pe strada pe care locuieşte în timp ce se plimba cu bicicleta. "Am fost atacată de trei dulăi, dulăi. Nu mici. Nimeni n-a ieşit să m-ajute. În momentul în care treci cu bicicleta sau pe jos, nu în maşină unde eşti protejat, pur şi simplu te atacă. Am ţipat şi o vecină a venit şi i-a dispersat. Ea a fost norocul meu. Nu e normal să treci pe stradă şi să-ţi fie frică. Am câine dar nu e un pericol pentru ceilalţi", a mărturisit atunci Andreea Marin.

Cine e Andreea Marin
Andreea Marin este căsătorită din 2013 cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul pe care l-a cunoscut în timpul vizitelor sale în Turcia. "Zâna" are o fetiţă, pe nume Violetta, din căsnicia cu Ştefan Bănică Jr. Andreea Marin şi-a pierdut mama într-un accident cumplit, când avea doar 9 ani.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest