Chef Patrizia Paglieri, lovitură după lovitură! Primele declaraţii după moartea mamei sale VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Toată lumea o vede cu zâmbetul pe buze, dar nu mulţi sunt cei care cunosc durerea pe care o ascunde. În urmă cu şase luni, chef Patrizia Paglieri şi-a pierdut mama, iar în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, vedeta a vorbit despre cauzele decesului, cât şi despre cum se simte în această perioadă.

Chef Patrizia Paglieri trece printr-o suferinţă profundă, după ce mama sa a decedat. Vedeta a povestit în platoul emisiunii de la Antena Stars că din cauza fumatului, cea care i-a dat viaţa a făcut cancer pulomonar, boală care i-a adus sfârşitul.

"Nici n-am realizat că a plecat. A avut un cancer pulmonar, mama fuma foarte mult. Doctorii i-au dat un an de viață, dar ea era foarte bine. Nu părea să fie rău, a fost o cădere în ultimele două luni nu a mai mâncat deloc. A făcut multă bronhoscopie, inima nu suporta, s-au adunat multe și cred că la un moment dat nici ea nu a mai vrut să lupte.", a povestit Patrizia Paglieri, la Agenția Vip.

Celebrul chef a încercat să îşi ascundă suferinţa pe tot parcursul emisiunii, dar ochii înlăcrimaţi au trădat-o. Nu este singura căreia îi este extrem de dor de mama sa, în aceeaşi situaţie aflându-se şi fiul acesteia.

"Ea cam din martie, aprilie, a început să nu mai fie bine. Oarecum eram pregătiți pentru ce era mai rău. În ultimele luni nu mai putea să meargă și să vorbească.", a spus și fiul Patriziei Paglieri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest