Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii despre divorţul de Gabi Bădălău: „Este dureros” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrăscanu a oferit primul interviu despre divorţul de Gabi Bădălău, pentru Antena Stars. În cadrul acestuia, vedeta a vorbit despre lucrurile pe care le regretă cel mai mult, dar şi despre cum se simte în această perioadă grea din viaţa ei.

Nimeni nu se aştepta ca cei doi să o ia pe drumuri separate. Vestea că artista şi Gabi Bădălău au divorţat a uimit pe toată lumea, mai ales că întotdeauna pozau în cuplul perfect. În cadrul interviului pentru emisiunea „Agenţia VIP” de la Antena Staar, Claudia Pătrăşcanu a mărturisit că este una dintre cele mai grele perioade din viaţa ei, dar cu toate acestea, cu credinţă şi gând la Dumnezeu va trece peste toate.

"Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor", a spus artista la Antena Stars.

Totodată, Claudia Pătrăşcanu a mărturisit că nu se poate gândi la o altă relaţie. Atât petnru că singurele persoane la care se gândeşte sunt copiii săi, cât şi pentru că vrea să aibă parte de un divorţ fără complicaţii.

"Am simţit nevoia să stau doar eu cu mine. Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec porintr-un divorţ, pentru copii ar trebuie să meragă mână în mână şi să-şi unească forţele. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut", a spus Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest