Cristina Pucean se mărită! Pe ce dată va avea loc marele eveniment VIDEO

 

Cristina Pucean este dansatoarea preferată a maneliştilor, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din industrie. Deşi este dorită de foarte mulţi bărbaţi, frumoasa blondină încă nu şi-a găsit încă alesul.

În cadrul emisiunii „Agenţia VIP” , Cristina Pucean a aflat răspunsurile celor mai importante întrebări pe care şi le-a pus vreodată, oferite chiar de numerologul Ionela Stanciu. Vedeta a aflat cu precizie data când va ajunge la altar, câţi copii va avea şi cum stă cu sănătatea.

„Vreau să știu când mă mărit, nu? Deocamdată nu a apărut sortitul, încă aștept! Am rămas surprinsă, dar nu se știe niciodată. Doi băieți e exact ce-mi doresc eu, dar nu gemeni. Mi s-a spus de foarte multe ori că par o figurantă la prima vedere, dar nu sunt. Nu mănânc niciodată la timp, recunosc” a spus Cristina Pucean, la Antena Stars. 

„Ea se va căsători pe 19 iunie 2022 și va avea gemeni, 2 băieți gemeni! Ea este născută pe 11, luna a șasea. 1 este cifra băiatului și denotă că va avea gemeni. Văd că până de ziua ei, stabilește un țel în viață, în domeniul profesional. Ea este foarte atrasă de pericol, o stimulează pericolul, nu are limite, îi place să spargă limite,tot ce se pune în fața ei, natura, societatea, ea arată ce poate. Cu sănătatea o pune la punct după ziua ei de naștere, acolo este o mică...ei îi trebuiesc mese regulate. Poți să faci o indigestie, ceva minor” a răspuns numerologul Ionela Stanciu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest