Cum a apărut Costi Ioniţă la tv! Uite ce a avut prins de bluză

 
+2 click pentru
galerie

Sănătatea fragilă din ultimii ani l-a făcut pe Costi Ioniţă să apeleze la o schimbare majoră în viaţa lui. După ce a fost diagnosticat cu hernie de disc, cântăreţul a apelat la o transformare totală a stilului de viaţă, care l-a vindecat pe mai multe planuri.

Costi Ioniţă a fost invitat, marţi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars. Artistul a vorbit despre schimbarea din viaţa lui, despre iubire, religie şi alimentaţie.

Pe lângă importanţa alimentaţiei, Costi Ioniţă a mai adus în discuţie şi un alt aspect major, la care a trebuit să lucreze şi pe care majoritatea dintre noi avem tendinţa să îl ignorăm.

"Îmi place natura, îmi place să îmi vizitez ţara. Îmi iubesc ţara şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a născut aici. Românii nu ştiu să aprecieze că suntem cel mai vechi popor din Europa, avem cea mai veche limbă din Europa. Mă doare sufletul când văd cum se taie lemnele", a spus Costi Ioniţă la Antena Stars.

Costi Ioniţă a şi demonstrat patriotismul, purtând în piept o insignă cu steagul României. Cu toate că are succes pe plan internaţional, artistul este mândru de originile sale şi nu a uitat de unde a plecat.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest