Dă de pământ cu cei care îi vor răul! Marinela Chelaru tună şi fulgeră după ce s-a spus că a murit! VIDEO

 

Mariana Chelaru se numără printre vedetele care au fost „ucise” de presă! După ce s-a vehiculat că a murit, artista a vorbit în platoul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars despre ce părere are despre ştirile false, cât şi despre motivul pentru care a chemat salvarea de urgenţă, acasă.

Marinela Chelaru a trecut prin momente dificile după ce a suferit un infarct şi a fost diagnosticată cu diabet. Odată cu terminarea perioadei de tratament, artista a dorit sa îsi satisfacă micile plăceri ale vieţii şi cu gândul că nu i se va face rău, şi-a cumpărat o pungă de chipsuri pe care a mâncat-o integral. Numai că lucrurile nu au stat aşa cum şi-a dorit, astfel încât la câteva ore după „abuz”, a fost nevoită să cheme salvarea.

„Eu care eram bine, mă simţeam bine. Am zis că s-a dus cu perioada de recuperare, gata, nimic, s-a terminat! Şi soţul meu iubit, seara îşi ia nişte „ţorcănele” de mănâncă în pat şi se uită la SF-ul lui. Şi a lăsat punga de chipsuri pe acolo şi am zis să gust şi eu 2 cartofiori. A doua seară am zis că mi-e bine şi am mai mâncat 2. Şi a treia zi, zic să merg la magazin şi seara până nu am terminat punga. Iar la 5 dimineaţa am sunat salvarea şi am vorbit cu domnul doctor.” a spus Marinela Chelaru.

Astfel de situaţii duc uşor la răspundirea rapidă a informaţiilor false legate de o posibilă moarte, mai ales când vorbim de vedete. Marinela Chelaru a fost cea mai recentă victimă, iar dacă data trecută, când a mai trecut prin aceeaşi situaţie, era extrem de furioasă, iată că acum actriţa le-a mulţumim celor care au scris non-sensuri pentru reclama facută.

„M-a sunat fata unei prietene foarte bune de-a maică-mii, m-a sunat şi cumnată-miu şi soră-mea a scris un comentariu. Eu sunt o frumuseţe a României, asta au vrut să spună. Eu le mulţumesc, dacă oamenii vor, eu ce sa le zic. (...) Nu m-am întâlnit niciodată cu prostia, acum ştiu despre ce este vorba. Eu nu am ştiut, atât de naivă am fost, eu mi-am făcut doar datoria. Atâta lume mi-au comentat şi mi-au arătat iubirea lor. Reclamă, sunt iubită şi le mulţumesc. Să mai scrieţi despre mine, că îmi faceţi reclamă în felul acesta. Viaţa merge înainte! Lasă-i să scrie. Îmi fac reclamă şi mie, că de şapte ani nu mai fac nimic.” a completat Marinela Chelaru


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest