Dan Capatos, dur la TV, tată exemplu acasă! Ce reacţie a avut când fiul său i-a dăruit un cadou de ziua lui

 
+2 click pentru
galerie

Astăzi Dan Capatos împlineşte 43 de ani, fapt pentru care a fost felicitat de echipa Antena Stars. Înainte de a intra în transmisiune directă pe Antena 1, prezentatorul TV a mărturisit ce caodu i-a dăruit fiul său.

În ultima oră din aniversarea lui Dan Capatos, acesta a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP" după ce echipa Antena Stars i-a făcut o surpriză chiar înainte de emisiune. Acesta a mărturisit însă că cea mai mare surpriză a venit din partea fiului său.

"El a plecat la ora 8 de dimineaţă spre grădiniţă şi m-a sunat când eram deja la redacţie. M-a sunat când a ajuns acasă, mi-a spus la mulţi ani. Mi-a făcut un desen făcut de mănuţele lui pe care scria 'te iubesc, tati', cu inimioare, cu copăcei, un acvariu, a trebuit să mi-l explice. Era şi un tort în formă de cărămidă. Este micul Picasso în momentele astea, dar oricum e cel mai frumos cadou pe care l-am putut primi vreodată, am zis că am să-l fac tablou. E un fel de colaj. Într-adevăr, e emoţionant", a mărturisit Dan Capatos cu zâmbetul larg pe buze.

Dan Capatos care împlineşte astăzi 43 de ani este realizatorul emisiunii "Un show păcătos" din 2008, iar în trecut a lucrat în presa scrisă. În viaţa personală, el trăieşte de 17 ani o frumoasă poveste de dragoste. Monica este foarte discretă şi apare foarte rar alături de soţul ei la evenimente mondene, preferând să îl lase pe prezentatorul Antenei 1 să se expună. Cei doi au împreună un băieţel, Andrei, în vârstă de 5 ani.

A.C.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest