Dani Mocanu a dezvăluit reţeta succesului! Cum reuşeşte să fie mereu în topuri: "Trebuie să le dai ceva diferit, mai vulgar" VIDEO

 

Dani Mocanu este un adevărat fenomen al internetului. O prezenţă controversată, acesta a reuşit să ocupe locuri fruntaşe în topuri. Invitat la "Agenția Vip", a dezvăluit, în direct, cum a ajuns din nimeni, numărul 1 în trending pe Youtube.

"Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximatic jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2,3 în trending.", a povestit Dani Mocanu, la Agenția Vip.

Dani Mocanu a spus în ce stadiu este procesul în care se află, după ce a fost acuzat că a condus o reţea de prostituate de lux pentru UK. 

"Nici acum nu s-a terminat nimic. Am fost de curând scos de sub controlul judiciar și eu și frații mei. Vom fi trimiși în judecată. Dumnezeu știe mai bine, dacă nu ești vinovat, totul va fi bine."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest