Denisa Despa trăieşte o experienţă teribilă! „Mi-a pus diagnosticul că am 2% şanse la viaţă!” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Denisa Despa a fost la un pas de moarte, în trecut! Celebra dansatoare a avut parte de o experienţă teribilă, după o intervenţie chirurgicală care era cât pe ce să îi curme viaţa.

Denisa Despa, în urmă cu doi ani, a avut grave probleme de sănătate în urma unei intervenţii de liposucţie. Medicii nu îi mai dădeau şanse de supravieţuire din cauza complicaţiilor, însă acum se simte mult mai bine şi este norocoasă că este în viaţă.

"Am avut foarte multe cumpene. De când eram copil. M-am înecat de două ori, scoasă de salvamari, cu respiraţia gură la gură şi aşa mai departe. Mă dusesem... Anul trecut am făcut o operaţie de liposucţie, lipoabsorbţie, aveam undeva la 47 de kilograme, sufeream de o boală care tot ce mâncam vomam, nu suporta organismul şi mă simţeam foarte grasă. Făcând o obsesie, m-am dus să mă operez să îmi scot grăsimea. Am fost la medic, a acceptat să mă opereze pentru bani probabil. După operaţie mi-am dat seama că nu sunt deloc bine. L-am sunat, i-am trimis poze. Eu nu putea merge. Mi-a zis să stau liniştită că e normal. Nu am acceptat. Am trimis pozele altor şapte medici, să îşi dea cu părerea.

Mi-au zis să mă duc de urgenţă la spital. Loredana Chivu m-a dus la spital la doctorul ei. Omul m-a văzut şi şi-a dat cu palma în cap. Mi-a pus diagnosticul că mai am 2% şanse la viaţă. Mi s-a înegrit toată laba piciorul. Aveam început de septicemie. Omul m-a nenorocit, mi-a scos din tot corpul 700 de grame de grăsime. Mi-au zis că nu am ce să fac, aveam 2% şanse la viaţă. Au zis să merg acasă şi să mă rog la Dumnezeu. Am mers acasă, am stat închisă trei zile. Mi-a dat un tratament. Nu am lăsat pe nimeni să vină la mine. După trei zile am mers la control şi mi-a zis că totul s-a remediat şi am scăpat. Luam 20 de pastile pe zi, de durere, antibiotice şi toate cele. Omul s-a mirat. Era convins că nu scap. Am trecut foarte greu peste", a spus Denisa Despa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest