Detaliul cutremurător pe care nimeni nu l-a observat până acum în cazul lui Răzvan Ciobanu! "Cum este posibil..." VIDEO

 

Un prieten de-al lui Răzvan Ciobanu a vorbit la "Agenţia Vip" despre un detaliu pe care nimeni nu l-a luat în calcul. Moartea designerului încă scoate la iveală lucruri noi.

Într-o conversaţie telefonică, în cadrul emisiunij „Agenţia VIP” unul din prietenii regretatului Răzvan Ciobanu a dezvăluit că în momentul în care a fost găsit, designerul ţinea în mână o ţigară, iar acesta nu-şi explică cum ar fi putut să se întâmple acest lucru în urma impactului. Specialiştii care au intervenit în emisiune au confirmat că în urma unui asemenea accident, nu avea cum să nu cadă ţigara din mână.

"Cum este posibil ca el să fie cu ţigara în mână dacă el a fost ricoşat din maşină?", a întrebat un prieten de-ai lui Răzvan Ciobanu, care nu a vrut să-şi dea identitatea.

"Este imposibil aşa ceva. Este exclus, mai ales că Poliţia a spus că a sărit airbag-ul. Balonul acela de airbag te loveşte direct în faţă. Cu atât mai mult cu cât el nu a avut centura, balonul când s-a deschis, automat mâinile se duc", au spus specialiştii la "Agenţia Vip" de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest