Diana Bişinicu, clipe cumplite cu fetiţa ei! A ajuns de urgenţă, pe mâna medicilor, la spital! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Diana Bişinicu a trecut printr-o adevărată traumă, atunci când fetiţei ei, Riana, a început să se simtă rău. Îndrăgita artistă a ajuns de urgenţă cu micuţa la spital!

În cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, Diana Bişinicu a povestit că a trecut prin momente cu adevărat grele cu fetiţa ei, Riana, când aceasta a început să se simtă rău, chiar în vacanţa de Paşte. Cum a gestionat vedeta situaţia în postură de mamă, a mărturisit chiar în cadrul emisiunii.

„Am fost în Turcia de Paşte cu familia, cu socrii mei, cu nişte prieteni. Totul bine şi frumos. Am făcut greşeala de a pleca cu maşina. Nu am mai plecat niciodată cu maşina nicăieri. Eu am plecat de acasă cu otită medie acută, luasem antibiotic şi văzând că nu îmi trece, două zile nu am auzit nimic. Am mers la medic acolo. Mi-au schimbat tratamentul, m-au dus la o clinică. Mergând la o clinică de acolo a fost ok. Problema a fost cu Riana.

În dimineaţa în care trebuia să plecăm. Am zis că e cald, am hotărât să rămânem în resort. Bine am făcut, intuiţia de mamă. La ora 11, Riana a început cu vărsături, deranjamente stomacale, am dus-o l medicul din resort, au chemat ambulanţa. Am stat în spital până a doua zi. Medicul ne-a spus că nu este aptă pentru a pleca. Am plecat la şase seara, am ţinut-o pe o temperatură 38, 38,5, la ora 2 noaptea i-a crescut temperatura la 41.

Îngrozitor! M-au apucat nişte ameţeli. Soţul meu o ţinea afară cât mai dezbrăcată, eu aduceam tot felul de comprese ude. Ne-a spus cineva că nu e niciun medic pe feribot. Am ajuns la un spital. Au băgat-o imediat pe perfuzie, antibiotic pe venă. Şi-a revenit apoi, nu a mai vărsat. A trebuit să îi punem scutece pe drum” a povestit Diana Bișinicu, la „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest