Dinu Iancu Sălăjanu, dezvăluiri uluitoare despre cariera sa: „Nu mai am aceleaşi satisfacţii profesionale pe care le aveam” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Dinu Iancu Sălăjanu este unul dintre cei mai îndrăgiţi solişti de muzică folclorică din Ardeal, cunoscut drept unul dintre cei mai discreţi artişti din România. Invitat în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, acesta a făcut dezvăluiri uluitoare despre cariera sa la ora actuală.

Dinu Iancu Sălăjanu este cunoscut în întreaga ţară pentru vocea puternică pe care o are şi patosul cu care cântă despre Ardeal. Artistul a povestit pentru Antena Stars de ce nu îşi mai găseşte locul în industria muzicală şi care sunt motivele pentru care nu îi mai place să cânte la fel de mult ca înainte.

„Ce să spun eu în emisiuni mondene? Eu nu sunt pregătit pentru astfel de emisiuni. În toate aceste vremuri de multe ori,mă gândesc unde îmi mai este locul, dacă mai am loc pe scena românească sau nu. Nu mai am aceleaşi satisfacţii profesionale pe care le aveam. S-a schimbat publicul, s-a schimbat lumea, s-au schimbat aşteptările oamenilor, şi nu neapărat în bine, şi nu neapărat din cauza lor s-au schimbat, ci din faptul că s-au oferit prea puţine lucruri de valoare. Dacă avem minte, şcoală şi raţiune ar trebui să avem dorinţe mai mari şi mai multă putere de muncă.” a spus artistul de muzică populară pentru Agenţia VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest