Draga Olteanu Matei, dezvăluiri tulburătoare despre Tamara Buciuceanu: „E greu să te desparţi de un om” VIDEO

 

Vestea morţii îndrăgitei actriţe Tamara Buciuceanu a lovit lumea teatrului românesc ca un fulger. Printre colegii de breaslă afectaţi de pierederea celei supranumite „Doamna comediei româneşti” se numără şi o altă personalitate din industria cinematografiă, Draga Olteanu Matei.

Prin intermediul unei intervenţii telefonice pentru emisiunea” Agenţia Vip”, actriţa Draga Olteanu Matei a povestit cu lux de amănunte câteva din experienţele traite împreună, pe aceeaşi scenă. Se pare că mai mult decât colege de breaslă, au fost şi prietene foarte bune, iar rolurile pe care le-au jucat în cadrul aceloraşi piese de teatru au reuşit doar să le apropie.

„Întotdeauna ne-am admirat unele pe altele. Ne-am dus cu mare bucurie la spectacolele unora şi a celorlalte, iar în momentul în care am jucat cu Tamara, într-o piesă, unde eram bucătărese, ne-am înţeles extraordinar. Am jucat împreună şi în „Cuscrele” şi atunci discutam cu Tamara că o să ne luăm de păr şi o să ne certăm, dar nu, dimpotrivă, noi atât de bine ne-am legat.” a spus Draga Olteanu Matei, pentru Agenţia VIP.

Chiar dacă s-a arătat profund îndurerată de moartea prietenei sale, Draga Olteanu Matei a mărturisit că subiectul morţii a fost abordat, deseori, într-o manieră umoristică, în conversaţiile telefonice pe care le aveau: „Atunci când ştim că pleacă unul dintre noi, poate pleacă într-o lume mai bună. E greu să te desparţi de un om. (...) Eu cu Tamara ne auzeam la telefon şi ne amuzam din pricipna asta. Curând o să plec şi eu, Tamara era doar cu patru ani mai mare decât mine. Noi ne-am iubit foarte mult. O iubim pe Tamara, o respectăm, ne gândim la ea ca la cea mai mare actriţă de comedie a acestor timpuri şi îl rugăm pe Dumnezeu sa o ţină în lumină şi binecuvântare.” a mărturisit celebra actriţă, Draga Olteanu Matei, în exclusivitate pentru Agenţia VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest