Elena Ionescu, mai bine ca niciodată! Cum a trecut peste şocul cauzat de divorţ: „Nu-mi lipseşte nimic” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Elena Ionescu este din nou pe lista burlăciţelor. După ce a anunţat că divorţează, după un an şi jumătate de căsnicie, vedeta se simte mai bine ca niciodată. În cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars, artista a spus cum a reuşit sa treacă repede peste şocul despărţirii, dar şi care sunt planurile sale de viitor.

Elena Ionescu este pusă pe fapte mari! Artista doreşte să se axeze cât mai mult pe partea profesională, dar cu toate acestea, să nu o neglijeze pe cea personală. Frumoasa brunetă a mărturisit că deşi cariera este importantă, prioritar va fi întotdeauna micuţul său. Fiul său, Răzvan este cel care a ajutat-o să treacă peste momentul dificil şi datorită lui nu are niciun regret în ceea ce priveşte mariajul eşuat.

"Sunt persoane care au nevoie de niște psihologi sau de persoane care să le întărească, însă eu m-am întărit singură. Dincolo de toate, când ai o minune ca și ce am primit eu de la Dumnezeu nu ai cum să nu mulțumești. Mi-a dat ceea ce am avut nevoie, mă simt un om foarte împlinit, nu-mi lipsește nimic. Lucrurile se pot întâmpla la orice nivel. N-am de ce să am regrete, nu regret nimic, eu am trăit tot ce a fost frumos, îmi asum toată relația asta frumoasă. Sunt convinsă că amândoi am greșit, sunt convinsă că am făcut cea mai bună alegere pentru noi. Să fii mamă este o responsabilitate enormă, este cea mai mare realizare a mea. (...) Momentan am multe lucruri de făcut, mă axez pe carieră, pe viitor, Doamne ajută, eu sunt un om deschis.", a spus Elena Ionescu, la Agenţia VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest