Elena Merişoreanu, la final de carieră, din cauza problemelor de sănătate? Detalii, în exclusivitate, direct de la artistă VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Elena Merişoreanu se află la final de carieră? Interpreta de muzică populară trece prin clipe dificile din cauza problemelor de sănătate, iar medicii i-ar putea interzice să mai urce pe scenă! Invitată în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, artista a declarat care este starea reală în care se află.

Îndrăgita interpretă de muzică populară a ajuns de urgenţa pe mâinile medicilor, după ce a avut grave probleme de sănătate din cauza unui picior. Elena Merişoreanu este în plină recuperare şi a povestit cu lux şi amănunt toate prin câte a trecut din cauza experienţei neplăcute, dar şi despre cum încearcă sa privească totul cu pozitivism, așa cum şi-a obişnuit admiratorii.

„Le mulțumesc doctorilor și echipei, că se ocupă. Oamenii vin în cârje și după 7-8 ședințe, îi văd fără. După infiltrație nu am voie să fac așa efort, nu am voie cu tocuri foarte înalte. Suferă baba la frumusețe! La concerte, tot cu tocuri, eu vreau să urc așa cum mă știe lumea. Lui Dumnezeu nu i-aș cere nici sănătate, că mi-a dat prea multă și nu am știut să o prețuiesc. Mi-a dat prea multe ca să-i mai cer ceva, mă bucur și acum de succes, am spectacole până la lăsarea Secului, de Crăciun. Îi spun impresarului că nu pot să urc pe scenă, că e prea înaltă. Am cântat jos, printre oameni. Mai am de făcut cam 7 ședințe (pentru picior, n.r.) după mi-a zis că mă face...săgeată (medicul, n.r.). Mi-a făcut 15 infiltrații la genunchiul drept și a spus domnul doctor că nu simt durerea, că nici nu clipesc. Nu mă gândesc decât că trebuie să fac, mă gândesc că trebuie să mă fac bine” a spus Elena Merișoreanu, la „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest