Fiica lui Sile Cămătaru, distrusă de durere: "Tata a plătit prea mult pentru nimic"

 
+2 click pentru
galerie

Invitată, vineri, în platoul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, fiica lui Sile Cămătaru a spus că tatăl ei nu se aştepta să rămână în arest şi că o sunase pe soţia lui şi o rugase să-i gătească ceva.

Familia lui Sile Cămătaru este distrusă după ce astăzi magistraţii au respins contestaţia interlopului privind decizia de arestare preventivă. Cu lacrimi în ochi, fiica lui Sile a spus că tatăl ei este un om blând şi că şeful în casă nu este tatăl ei, aşa cum ar crede mulţi, ci soţia acestuia.

"Nu ne aşteptam la această decizie din partea magistraţilor. Cu 15 minute înainte vorbisem cu el şi-i spusese mamei mele să-i gătească, pentru că lui îi place foarte mult cum găteşte ea. Apoi, ne-a sunat avocatul şi ne-a spus că nu  mai vine. Tatăl meu nu se ocupă de prostituţie! La noi în ţară nu mai există prostituţie, pentru că femeile pleacă singure din România ca să se prostitueze. Tata a plătit prea mult pentru nimic. La noi în casă, mama este cocoşul, ea face regulile. Tata este cel mai bun prieten al nostru", a declarat fiica lui Sile Cămătaru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest