Fini fără număr! Adrian Minune, naş de ziua lui de naştere! „Nu ştiu să spun câţi am botezat” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Adrian Minune ştie să se distrezre! Cu ocazia aniversării sale de naştere, precum şi cu prilejul creştinării copilaşului Cristinei Oae, celebrul artist a organizat o adevărată paranghelie. Petrecerea a fost una nebună, de-a dreptul, iar noi vă aducem singurele imagini de la marele eveniment, în exclusivitate.

Soţia lui Adrian Minune i-a pregătit o surpriză incredibilă şi anume, un tort imens pe care l-a împărţit fără doar şi poate, cu toţi membrii familiei. Ţinute de prinţese şi bijuterii care îţi furau ochii. În acest tablou s-a încadrat şi Carmen, fiica sa, care a atras atenţia tuturor.

"Cea mică acum cred că doarme, nu stă cu mine acum, e cu familia mea. Nașii mei sunt foarte iubiți de multă nume, mâine și poimâine sunt iar nași. Am vrut să fim liberi astăzi ca ei să fie liniștiți.", a declarat fina lui Adrian Minune, Cristina Oae.

"Nu știu să spun câți am botezat. Am botezat copii pe care astăzi îi cunun și să le botez și copilașii. Sunt cea mai fericită bunică, îmi e ușor, am crescut trei copii. Carmen nu a fost speriată, e foarte curajoasă și se descurcă de minune. Are instinct matern.", a spus și Cati.

"E foarte frumos să fii naș de ziua mea, ceva ce mi-am dorit întotdeuna, să botez pe cineva de ziua mea. E frumos ca și împărații, pe vremuri, să țină petrecerea trei zile. E frumos să botezi, eu sunt un păcătos să îmi ierte Dumnezeu păcatele. Este apogeul fericirii mele să fiu bunic.", a spus Adi Minune, la Agenția Vip.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest