Fiul lui Adrian Păunescu a fost răpit la nouă ani! Totul despre calvarul prin care a trecut în copilărie! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Fiul lui Adrian Păunescu a fost invitat în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” unde a vorbit despre povestea neştiută de nimeni până acum. Andrei Păunescu a fost protagonistul unui real scenariu de film: răpit chiar din faţa casei!

Andrei Păunescu a oferit detalii din una dintre cele mai traumatizante şi intense experienţe pe care le-a trăit vreodată. După divorţul părinţilor săi, Adrian Păunescu câştigase custodia fiului său, dar pentru că nu s-a înţeles cu fosta soţie, cel mic a rămas la mamă. Pentru mai multe detalii despre situaţia prin care a trecut fiul marelui poet, daţi play clipului de mai jos şi aflaţi amănunte incredibile din viaţa acestuia.

„Au plănuit o chestiune ca în filme. Ieşeam de pe strada Oslo, eram cu mama care mă ducea la școală, am intrat pe strada Londra, iar din bloc au ieşit doi tipi cu salopete surprinzător de curate. Au ieşti dintr-o scară de bloc. Unul s-a prefăcut că îi cere mamei un autograf, celălalt m-a luat în braţe şi m-a luat, o maşină a demarat. M-au băgat în partea din spate, era cineva acolo care m-a ţinut. Eu urlam şi au luat-o pe o cale ocolită, nu au luat-o în Piaţa Victoriei. Şi am ajuns, m-au dus şi m-au lăsat la tata. Eu i-am zis tatălui că vreau sa merg la mama şi mi-a zis că mă ţine până la Crăciun.” a mărturisit Andrei Păunescu, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest