Fizz, revenire spectaculoasă în lumina reflectoarelor! Unde s-a ascuns mai bine de un deceniu VIDEO

 

Fizz este cunoscut drept unul dintre cei mai excentrici artişti ai anilor 2000. Cântăreţul a venit în platoul "Agenţiei VIP" unde şi-a spus povestea de viaţă şi motivul pentru care s-a ascuns mai bine de zece ani, de lumina reflectoarelor.

Bogdan Croitoru, cunoscut drept Fizz, în ultimii patru ani, cât a stat departe de tot ce a însemnat showbiz, şi-a găsit o nouă menire. Se pare că acesta a studait mult pentru a deveni un tenace om de afaceri, motiv pentru care în ultima perioadă a investit în Bursă, cumpărând multe acţiuni la Facebook şi Apple. Deşi au fost numeroase scandaluri în ceea ce priveşte platforma în care a investit, acesta nu s-a lăsat, ci din contra, investeşte în continuare.

„În ultimii 3-4 ani am descoperit Bursa. Şi am nişte investiţii pe Bursă interesante. Mai ales că acum este nebunia cu social media, am acţiuni la Apple, la Facebook. Sunt companiile mele preferate şi cred în ele. Numai oamenii laşi se retrag, la prima bătaie de vânt. Eu sunt un om de afaceri, un investitor, eu nu fac bişniţă. Îmi place să fiu la curent cu tot ce se întâmplă pe piaţă. Ca să ai succes trebuie să respecţi două condiţii: nu te panichezi şi nu te lăcomeşti".

Fizz se întoace în muzică! După ce a fost prezent pe piaţa muzicală sub numele de „Bob Taylor”, acum acesta s-a hotărât şi s-a întors înapoi la numele „Fizz”. Şi nu doar atât! Artistul şi-a lansat o noua piesă, cu un nou videoclip.

"Ţelul meu nu este să ajung la radio, am casa mea de producţie, depind doar de mine", a declarat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest