Florin Piersic, dezvăluiri despre problemele de sănătate! „S-a spus ca sunt desfigurat, că arăt rău” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După ce s-a vehiculat că se confruntă cu grave probleme de sănătate, Florin Piersic a oferit un interviu, în exclusivitate pentru „Agenţia VIP”, unde a spus care este de fapt adevărul. Mai mult de atât, marele actor a oferit şi detalii neştiute din viaţa lui, mai ales, că în ultima vreme a stat destul de retras, de lumea mondenă.

Nu este un secret pentru nimeni că Florin Piersic se clasează în topul celor mai cunoscuţi şi îndrăgiţi actori din România. Tocmai de aceea, orice zvon cum că marele maestru se confruntă cu probleme de sănătate, reuşeşte să îngrijoreze o masă mare de oameni.

În cadrul interviului, Florin Piersic şi-a afişat un zâmbet mare pe buze şi a lămurit toată situaţia. Actorul a infirmat cum că ar avea vreo problemă, ci din contră. Acesta se simte extrem de bine, face sport, pentru a se menţine plin de energie şi nu poate fi catalogat deloc în rândul „apariţiilor horror”, aşa cum a făcut-o presa în ultima vreme.

„Inventează, nu am avut nimic (probleme de sănătate, n.r.). S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei, să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos, ce mai inventați, măi, oameni buni? Vă doresc ca la 83 de ani cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri” a mărturisit Florin Piersic, cu zâmbetul pe buze.

Pentru Florin Piersic, vârsta este doar un număr! Chiar dacă are 83 de ani, marele actor este plin de energie, iar dragostea pentru actorie şi pentru oameni îl întineresc pe zi ce trece, după spusele lui. „Foarte multă lume cu care mă întâlnesc mă întreabă de ce m-am făcut actor. Eu sunt actorul românilor în țara asta mică dar fermecătoare, m-am gândit să fac întâlniri cu publicul.E dificil să mă deplasez pentru aceste spectacole, dar mi-am asumat această grea problemă la anumită vârstă” a mai spus Florin Piersic, pentru „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest