Fostul iubit al Denisei Răducu, 14 intervenţii medicale, în jumătate de an! Este o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane VIDEO

 

Şase luni de calvar, cu dureri îngrozitoare şi nu mai puţin de 14 operaţii! Aşa arată viaţa lui Ticy, fostul iubit al Denisei Răducu, în ultima perioadă! Chinul nu se opreşte aici! Urmează să mai fie supus altor două operaţii!

Ticy, cel care i-a fost iubit regretatei Denisa Răducu, a fost invitat în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, unde a vorbit de problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme! Acesta a suferit 14 intervenţii medicale, în mai puţin de o jumătate de an, iar motivul este unul năucitor.

Ticy a povestit cu lux de amănunte calvarul prin care a trecut. Chiar dacă petnru mulţi este un subiect tabu, aceasta problemă de sănătate este una cu care se confruntă foarte multe persoane, din cauza sedentarismului și alimentaţiei nesănătoase: hemoroizii.

„Eu stând foarte mult în studio, nu apucam să mănânc mâncare caldă. Doar fast food. Și zece ani de zile am ținut-o așa. Am avut niște probleme cu colonul și n-am mai rezistat și m-am dus la doctor. Și aveam hemoroizi de ultimul grad. Adică, ce aveam eu trebuia să aibă un om de 85 de ani. Și atunci m-am speriat foarte tare. Nu mai puteam să mă duc la toaletă, mă durea foarte rău. Nu-ți imaginezi durerile. Și sângerări. Când te duceai la toaletă, ziceai că te taie cineva. Am fost la doctor și au urmat 14 intervenții. Mai am încă două și urmează ultima operație”, a declarat Ticy, la „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest