Idilă cu scântei la "Insula Iubirii"! Dana şi Aurel, protagoniştii primului scandal! "Ăsta este comportamentul lui” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Una dintre cele mai sexy ispite din cadrul reality show-ul „Insula Iubirii” a fost invitată în platoul emisiunii „Agenţia Vip” unde a dezvăluit toate detaliile despre conflictele cu Aurel şi despre comportamentul acesta pe care l-a adoptat faă de ea.

Dana a mărturisit tot ceea ce s-a întâmplat în Thailanda. Se pare că frumoasa brunetă îl cunoştea pe Aurel „din auzite”, iar când a văzut ce fel de persoană este, a rămas cu gura căscată. Deşi auzise că este un om pus pe distracţii, ştia că în acelaşi timp este un bărbat respectuos, nicidecum genul de om care s-a arătat a fi în acest sezon. Părerile ispitei s-au schimbat cu rapiditate în momentul în care i-a văzut adevăratul caracter.

"Regret că am făcut lucrurile astea...au fost mai multe lucruri. Faptul că bărbații atunci când consumă alcool sunt...se comportă urât. Aveau impresia că pot cumpăra și că pot face orice."  a spus ispita Dana, la „Agenția VIP”.

Mai multe detalii despre experienţa din Thailanda, dar şi mărturisiri despre tot ceea ce s-a întâmplat la „Insula Iubirii” între cei doi, le puteţi vedea în clipul de mai jos.

„Din păcate nu alegem noi concurenții...Aurel era îndrăgostit de mine de 2 ani, era fanul meu, asta a zis el, nu eu. S-a îndrăgostit de mine, dar ăsta este comportamentul lui. El a vorbit urât în emisiune, s-a comportat urât cu Irina, l-a enervat că i-a cerut să schimbe muzica. Irina l-a rugat să schimbe muzica, să pună altceva și a zis că el ascultă ce vrea, când vrea...i-a turnat un pahar de tequila în cap. Eu auzisem alte lucruri despre el, știam că este distracitv, un om pozitiv. În sezonul trecut în care a fost, nu s-a comportat așa...am înțeles că lua niște pastile care în combinație cu alcoolul îi dădeau o stare mai așa...mai euforică” a spus ispita Dana, la „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest