Irinel Columbeanu are detalii bombă! Carone și Roșca, dușmanii din umbră

 
+2 click pentru
galerie

Irinel Columbeanu a vorbit în cadrul unui interviu acordat emisiunii "Agentul VIP" despre cazul sinuciderii directorului Enel, Matteo Cassani. Afaceristul a spus că se pune la dispoziţia anchetatorilor pentru a-i ajuta să descâlcească iţele motivelor care l-au făcut pe Cassani să-şi pună capăt zilelor.

"Eu nu am participat la acel proiect, dar firma mea a participat cu banii. Firma mea trebuia să participe cu 7 milioane de euro. Nu a apucat să plătească decât 250.000 de euro. Nu vreau să intru în detaliile dosarului, însă mi se pare că astfel de ţepe care se lasă şi cu decesul unor oameni, este părerea mea, este

În primul caz este vorba despre sinucidere/omucidere. Eu cred totuşi că a fost vorba despre sinucidere.

Am profitat şi am emis o ipoteză şi mă pun la dispoziţia anchetatorilor. Cred că aş putea ajuta să se descâlcească motivele pentru care s-a sinucis acest om. Eu m-aş uita, există această posibilitate în oficialii de la Enel să verifice aceste dosare. Trebuie să fi fost ceva necurat acolo, dacă a trebuit să-ţi iei zilele pentru că un nebun s-a pornit să facă o plângere penală către firma la care lucrezi. Eu sunt gata să pun la dispoziţie toate datele. Nu mă simt vinovat cu nimic şi vreau să ajut la aflarea adevărului. Aflarea adevărului de ce un om s-a sinucis este mult mai importantă decât aflarea adevărului că firma mea a fost păgubită. Sunt gata să-mi asum tot ceea ce spun. M-a sunat un partener de-al meu din Maroc, care trebuia să beneficieze de acest contract prin construirea unei firme de ciment, îngrijorat de ce se întâmplă. Pentru aflarea adevărului, cred că nu trebuie să faci economie de nimic.

Mie mi-ar fi plăcut să-i spun să se suie în avion şi să vină aici, pentru că eu cred că avem o nouă Românie. Cred că vom atrage investitori străini dacă vom arăta că şi investitorii români sunt protejaţi, nu numai cei străini"
, a declarat Irinel Columbeanu la "Agentul VIP", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest