Israela, marcată pe viaţă de agresivitate! Unde se ascunde Liviu?

 

Israela Vodovoz a fost invitată în emisiunea "Agentul VIP" şi a mărturisit traumele pe care le-a trăit în relaţia cu Liviu Arteni.

Liviu este dispărut de câteva zile bune, iar Israela crede că ştie unde se află. Plecat fără bani, bărbatul ar putea fi în locul său favorit.
"El a plecat pe 24, ultima oară a fost văzut aici în România. Pe data de 1-2 iunie telefonul suna, el răspundea, era în România. De pe data respectivă a început să intre căsuţa vocală, care la societatea respectivă de telefonie mobilă, chiar dacă îl iei şi-l arunci, intră căsuţa vocală. Din acea dată nu mai este. După mine, el este în Europa undeva, probabil în Amsterdam. Sper să fie bine şi asta e... A plecat fără bani, a plecat cu ce era pe el. De obicei pleca cu bani. A avut la el un ceas. Din suflet îi doresc numai bine, îi doresc să fie departe de mine şi mie-mi doresc linişte sufletească. În ultimele două săptămâni de când a plecat, cel mai frumos sunet din casa mea e sunetul liniştei. În ultima săptămână înainte de a pleca nu a mai vrut să audă nici măcar televizorul pe posturi româneşti", a mărturisit Israela.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest