Iuliana Luciu se pregăteşte de măritiş? Reacţia pe care a avut-o când Cristi Brancu a întrebat-o

 

Iuliana Luciu a apărut pentru prima oară la televizor după ce s-a întors din America. Cristi Brancu i-a pus întrebări detaliate despre nuntă.

După ce s-a întors din America şi după scandalul jobului de Hostessă, Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu, a avut prima apariţie în direct în ultima ediţie din acest sezon a emisiunii "Agentul VIP". Aceasta a fost surprinsă de către reporteri chiar în timpul programului, în Centrul Vechi al Capitalei.

"Punem în practică multe petreceri, am mers în străinătate prin mai multe cluburi şi am nişte idei pe care vreau să le dezvolt. Nu pot spune că sunt foarte pricepută (...) Am mai multe proiecte, dar până nu se concretizează nu am cum să vă spun mai multe. E o surpriză, nu? (...) Mi-e dor de colegii mei, de Antena 1. Păstrez legătura cu ei, cu colegii mă întâlnesc des, mai vorbim la telefon. Uneori mai schimb postul ca să văd cum e îmbrăcată, cum are părul făcut... În televiziune m-aş întoarce oricând. Sung sigură că pot mai mult decât să fiu asistentă", a mărturisit Iuliana Luciu.

Pe lângă carieră, să nu uităm de planul amoros. Când a întrebat-o Cristi Brancu dacă are gânduri de măritiş, Iuliana a avut o reacţie cu totul neaşteptată.

Cine este Iuliana Luciu
Iuliana Luciu a devenit cunoscută datorită celebrităţii surorii sale, Nicoleta. Tânăra a activat ca actriță în mai multe producții TV, dar şi ca asistentă a emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest