Jeni Nicolau a retrăit momentele în care mama sa i-a murit în braţe

 

Jeni Nicolau a retrăit în totalitate ultimele momente din viaţă ale mamei sale şi le-a povestit cu lacrimi în ochi joi seară la "Agentul VIP".

Jeni Nicolau a trecut prin momente cumplite atunci când şi-a privit mama în ochi în timp ce aceasta se despărţea de lumea pământească. Cântăreaţa a povestit în detaliu momentele în care şi-a ţinut mama în braţe şi mai ales momentul final şi ultima privire pe care i-a aruncat-o.

"Am fost la spital, am operat-o şi a treia zi după operaţie s-a stins în braţele mele. Mai erau oameni în salon. N-am ştiut că va muri, pentru că mergea foarte bine. Eram în faţa ei şi a văzut un doctor care a venit, s-a uitat la ea şi a ieşit. Ea se lupta în urma medicaţiei pe care o primea pentru că dimineaţă o găsiseră altfel. Plecasem acasă jumătate de oră ca să mă schimb şi la un moment dat a deschis ochii mari şi a rămas uitându-se spre mine. N-am văzut niciodată o privire mai îndurerată şi mai disperată. Eu nu eram copil, aveam 36 de ani, dar eram singură. Ea a plecat neliniştită", a povestit cu lacrimi în ochi artista.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest