Kamara, luptă crâncenă pentru viaţa fiului său grav bolnav! Cum se mai simte micuţul Leon, după cele cinci operaţii VIDEO

 

Povestea unui învingător! Kamara a fost încercat de soartă în nenumărate rânduri! De când i s-a născut copilaşul, cântăreţul se luptă pentru viaţa fiului său, grav bolnav. Artistul a spus în ce stare se află acum micuţul!

Atât Kamara, cât şi fiul acestuia, Leon, sunt doi luptători! Artistul face tot posibilul să îi ofere micuţului său o viaţă normală, astfel continuă seria intervenţiilor efectuate în străinătate. Din fericire, Leon face reale progrese pe zi ce trece.

Invitat în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, Kamara a vorbit despre actuala stare de sănătate a micuţului său, dar şi despre progresele pe care le-a făcut de-a lugul timpului. Leon a suferit cinci intervenţii, în străinătate, iar acum urmează încă una: cea de alungire a muşchiului.

"Acum a evoluat mult mai mult după cinci intervenții cu celule stem. Au îmbunătățit partea cognitivă și poate să lucreze mai bine la kinetoterapie. De la prima intervenție a înțeles că face un tratament. După a treia intervenție s-a ridicat singur în fund. După toată treaba asta, la a cincea intervenție nu s-a mai ridicat singur. Își dă seama și de capacitățile lui și dacă ar fi să cadă știe că nu ar putea să se ridice mereu. (...) Progresele îți dau și mai multă putere. La el cât de mic ar fi progresul îmi dă și mai multă putere să fiu lângă el. Și acum se uită la noi. Luna aceasta Leon va face o intervenție la sfârșitul lunii octombrie pentru a șasea intervenșie cu celule stem, apoi vom face o operație de alungire de mușchi, în Spania. Și dacă totul merge bine continuăm kinetoterapia și fizioterapia. Cea de-a șaptea intervenție poate duce la 10.000 de euro." a declarat Kamara, la Angeția Vip.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest