Lenna Horvath despre divorţul cu tatăl fetiţei: "Nu am mai avut o relaţie serioasă de atunci"

 
+2 click pentru
galerie

Povestea care a cutremurat întreaga lume mondenă continuă! Lenna Horvath, mama îndurerată a unei fetiţe care a murit în urmă cu patru ani.

Lenna Horvath a fost invitată în emisiunea "Agentul VIP" de marţi seară, unde a făcut dezvăluiri incredibile despre povestea fiicei sale care s-a stins din viaţă la 12 ani. Deşi drama ţine de patru ani, vedeta încă e cutremurată de durerea pe care o are în suflet şi de golul pe care micuţa ei l-a lăsat.

"Organele ei au încetat să mai funcţioneze. La 12 ani avea organele unui om de 90. Ea nu mai putea să respire, chiar şi după operaţie. O întindeam pe genunchi, pe burtică şi îi aprindeam ori o lumânare, ori o veioză. Altfel nu putea să doarmă. Vomita sânge, nu putea să respire. A fost o perioadă foarte grea. În ziua în care a murit fetiţa mea am sunat-o pe mama tatălui şi m-a întrebat ce vreau. A fost o perioadă foarte grea, dar nu regret nicio clipă. (...) De când n-am vorbit sunt patru ani şi patru luni. Nu au acceptat-o de la început. Nimeni nu m-a înţeles. Toată lumea m-a acuzat că vreau s-o chinui. Că ar trebui să fie pentru mine o eliberare. Cum poţi să mă acuzi că nu am vrut să semnez să-mi moară copilul?!", a mărturisit tremurând vedeta.

A fost prezentatoare TV
Fostă prezentatoare TV, Lenna Horvath a apărut în atenţia presei, anul trecut, după ce l-a acuzat pe medicul ginecolog Josef Kopp că a mutilat-o pe viaţă, în timpul unei întreruperi de sarcină.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest