Luminţa Anghel, amănunte despre viaţa personală! A ţinut-o departe de ochii lumii, dar acum a dezvăluit detalii picante VIDEO

 

A stat departe de lumina reflectoarelor pentru ceva timp, dar acum, iată că a vorbit deschis despre viaţa personală! Luminiţa Anghel a fost invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” unde a dezvăluit amănunte din intimitatea familiei sale, cât şi care sunt cele mai mari regrete ale sale.

Chiar dacă numele ei este unul răsunător în industria muzicală din România, Luminiţa Anghel a stat o bună perioadă de timp ascunsă de tot ce înseamnă showbiz şi evenimente mondene, din dorinţa de a se focusa pe viaţa de familie. Se pare că acum este mai fericită ca niciodată. Au trecut opt ani de când a devenit mămică şi odată cu naşterea micuţului său, priorităţile s-au schimbat la 180 de grade.

Una din marile nostalgii ale artistei este aceea că şi-ar fi dorit să fie puțin mai tânără atunci când a devenit pentru prima oară mămică, pentru a-i face un frăţior sau o surioară, copilului ei, Filip:„Mi-a fost scris să vin în familie târziu, atunci când mama avea 42 de ani, cât aveam eu când am rămas însărcinată cu Filip. O nostalgie este cea că nu sunt mai tânără, să mai pot avea 2-3 copii. Filip, de 2 ani și ceva se roagă și vorbește mereu de frățior și surioară. Mai am o nostalgie...îmi pare rău că nu l-a cunoscut pe soțul meu mai demult, să apucăm și noi o nuntă de aur. Soțul meu mi-a zis că vrea să trăiască 200 de ani, are toate șansele” a mai spus Luminița Anghel.

Luminiţa Anghel a mărturisit că în fiecare vară organizează o vacanţa în Florida, unde merge alături de familia sa şi se bucură de cele mai frumoase peisaje. Dar pentru că în viaţă nu poate fi vorba numai de momente de relaxare şi fericire, frumoasa artistă s-a confruntat şi cu câteva obstacole în drumul său.

Rămasă fără niciun părinte pe lume, Luminiţa Anghel a declarat că deşii în ultimii ani de viaţă ai celor care i-au dat viaţă, le-a oferit toată atenţia de care au avut nevoie, aceasta tot şi-ar fi dorit să facă mai multe pentru ei:

„Soțul este bine, cu muncitorii prin curte, reparăm, renovăm. Încă mai crede lumea că sunt în America. Facem aceste vacanțe în Florida, în fiecare vară. Am mai multe nostalgii, nostalgia părinților, mi-aș fi dorit să-i mai am în viață. Am avut grijă de mama până în ultima clipă, am simțit nevoia ca atunci când ei nu mă mai puteau ajuta pe mine, să pot să le întorc toată dragostea. I-am luat eu sub aripa mea și i-am îngrijit pe amândoi, până în ultima clipă” a mărturisit Luminița Anghel, la „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest