Mândrie fără cusur pentru prezentatorii emisiunii „Agenţia VIP”! Imagini emoţionante pentru Cristi Brancu şi Majda VIDEO

 

Cei doi prezentatori ai emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars sunt în culmea fericirii. Cristi Brancu şi Majda au motive întemeiate de bucurie, iar asta pentru că fiinţele pe care le iubesc cel mai mult pe lumea asta, le fac constant cele mai frumoase surprize.

Emoţii mari pentru membrii familiei Brancu. Cristi şi Oana Turcu sunt cu siguranţă, doi părinţi împliniţi. Mândria celor doi, Tudor a terminat clasa întâi cu succes şi a avut un rol important la serbare. Micuţul Tudor s-a pregătit cu mare serbare, mai ales că a interpretat şi un rol pe măsură. La finalul de an, fiul celor doi prezentatori a avut rolul de rege, iar talentul lui actoricesc a fost apreciat de toţi prezentatorii.

Şi Majda a trecut prin febra emoţiilor. Fetiţa ei, Jacqueline a încheiat primul capitol din viaţă şi urmează să se pregătească pentru rolul de şcolăriţă. Frumoasa ei micuţă a strălucit la serbarea de final de an, iar superba prezentatoare nici că se putea să fie mai mândră de atât.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest