Marcel Pavel, de la sărăcie la glorie. Artistul a fost prins la furat, înainte de Paşte VIDEO

 

Marcel Pavel, prins la furat, înainte de Paşte! Drumul de la copilul sărac, la cel mai cunoscut artist de la noi. Cum arătau sărbătorile pascale pentru celebrul cântăreţ atunci când nu avea ce să pună pe masă aflaţi din clipul de mai jos.

Prezent în calitate de invitat în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, Marcel Pavel a povestit detalii din copilăria lui, care nu a fost deloc uşoară. Deşi acum are tot ce îsi poate dori, artistul a mărturisit că în trecut i-a fost foarte greu atât lui, cât şi familiei acestuia.

Cu toate acestea, cântăreţul nu s-a schimbat deloc, fiind în continuare cu picioarele pe pământ. Credinţa în Dumnezeu a fost ancora ce l-a împiedicat să nu devină arogant şi plin de sine, aşa cum s-au transformat multe vedete din showbiz-ul românesc.

„În momentele de cumpănă, singurul refugiu a fost biserica. Când credeam că șansele mele nu mai există...eu fac și acum acest lucru. Sună prea pompos, la noi în țară totul este așa...Mă rog pentru familie, am avut niște momente de cumpănă cu mama mea, a fost operată și am emoții de fiecare dată. Ea atunci când mă vede pe mine, ăi trece cam totul, sunt un fel de medicament pentru ea, iar ea este îngerul meu păzitor. Noi am fost crescuți în acest spirit. Atunci când venea Paștele, la noi în familie se obișnuia pe vremuri să avem haine noi.

Când nu aveam, că se întâmpla cam des să nu avem...maică-mea făcea în așa fel încât să avem. Dormeam toți în aceeași cameră, dormeam cu fratele cel mare și mă înveleam cu cel mijlociu. Din aceste neajunsuri am învățat foarte multe, nu am avut niciodată trufia celebrității, poate am greșit fără să vreau. 
Mama făcea eforturi foarte mari. Eu când aveam 14 ani și vedeam filme la o mătușă și ne zicea să ne ducem acasă. Am avut o copilărie săracă, dar atât de frumoasă” 
a spus Marcel Pavel, la „Agenția VIP”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest