Maria Ghiorghiu, noi previziuni cutremurătoare! Al treilea război mondial va fi salvat de extratereştrii

 
+2 click pentru
galerie

După previziunile Babei Vanga care anunţă zile negre pentru omenire, Maria Ghiorghiu vine cu preziceri de actualitate! Clarvăzătoarea a văzut lucruri noi.

Maria Ghiorgiu, femeia care a prevăzut teribilul incendiu din Club Colectiv din 2015 şi atentatele din Paris, a avut din nou viziuni care ameninţă cumplit lumea. Aceasta a văzut un al treilea război mondial care a început fără ca noi să ştim, în 2014. De asemenea, clarvăzătoarea a vorbit şi despre finalul conflictului.

"Pe 3 mai 2014 spunea un glas că s-a declanşat al treilea război mondial. Europa va fi devastată şi spuneam că înainte de cutremur este termenul de terminare a lumii. Glasul spunea că de aceea avem parte de vijelii, ploi, grindină şi se merge pe Orient ca şi cum Moscova a declanşat al treilea război. Europa se va scălda într-o baie de sânge. Toată Europa. Acesta va fi şi ultimul război pentru omenire. Va fi ceva peste Rusia şi America, care le va ataca pe amândouă. Mă gândesc aici la forţele extraterestre. Undeva scria că extratereştrii vor interveni în războiul omenirii. Vor distruge totul. Au putere, sunt cei mai inteligenţi. Îi vor salva pe cei nevinovaţi şi îi vor distruge pe cei care vor să distrugă", a mărturisit Maria Ghiorghiu.

Emisiunea "Agentul VIP" se difuzează de luni până vineri pe Antena Stars, începând cu orele 22.00.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest