Moartea lui Dan Condrea, citită în horoscopul chinezesc! "Este sub steaua distrugerii şi a bolii. Mai ţine două săptămâni"

 

Decesul lui Dan Condrea ridică în continuare multe semne de întrebare, iar un specialist Feng Shui a analizat data lui de naştere şi destinul tragic care, din prima lună a anului, a luat cu totul o altă întorsătură.

Moartea patronului de companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a răsunat şi a zguduit toată ţara. Misterul se adânceşte pe zi ce trece, apărând constant detalii despre eveniment. Specialistul Feng Shui, Marian Golea, a fost invitat în emisiunea "Agentul VIP" de marţi seară şi a analizat situaţia bărbatului.

"El era tigru. Fiind într-o perioadă foarte proastă, un tigru încăpăţânat se putea schimba de la o secundă la alta. Ei pot fi abuzivi verbal, dar sunt foarte buni ca părniţi, au multe caracteristici bune. A intrat într-o perioadă grea care s-a accentuat cu acest an de metal şi uitaţi că din ianuarie totul a scârţâit până încoace şi a culminat cu moarte. Acum şi încă două săptămâni este o stea care domină zodia, este steaua distrugerii şi a bolii", a mărturisit Marian Golea, specialist în Feng Shui.

Moartea lui Dan Condrea
Dan Condrea a murit pe 22 Mai în urma unui accident rutier petrecut între localităţile Tamaşi şi Buftea. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au facut în această dimineaţă percheziţii la locuinţa acestuia de unde au ridicat documente şi medii de stocare pe care s-ar purtea găsii probe în ancheta privind dezinfectanţii diluaţi. În plus, au fost ridicate şi probe pentru realizarea testelor ADN.

Scandalul dezinfectanţilor şi Hexi Pharma
Firma Hexi Pharma este implicată în scandalul dezinfectanţiilor din spitale şi este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General. Acuzaţiile aduse sunt zădărnicirea combaterii bolilor şi falsificare de produse. După testele solicitate de Guvern, s-a ajuns la concluzia că dezinfectanţii produşi de Hexi Pharma erau diluaţi de mii de ori, fapt pentru care compania şi-a prezentat scuze.

„În urma rezultatelor anunțate astăzi, Hexi Pharma își cere scuze, public, atât medicilor și personalului medical cât și tuturor persoanelor care au fost sau ar fi putut fi afectate de aceste neconformități”, arăta un comunicat al companiei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest