Natașa Raab, devastată de durere, după moartea soţului! Actriţa a izbucnit în lacrimi! „Am fost în pragul unei depresii” VIDEO

 

Nataşa Raab trece prin cea mai grea perioadă a vieţii sale! După ce omul care i-a fost alături atât la bine, dar şi la greu, a părăsit această lume, marea actriţă nu-şi mai găseşte pacea. Cei doi au trăit o frumoasă poveste aproape patru decenii, iar faptul că a rămas fără partenerul de viaţă a devastat-o.

Celebra actriţă a intrat în direc, prin intermediul unei intervenţii telefonice, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars, unde a vorbit despre momentele crunte prin care trece acum. Nataşei Raab îi este foarte greu să mai fie cu zâmbetul pe buze, dat fiind că întotdeauna îsi aminteşte de toate momentele pe care le-a trăit alături de Val Guţul.

Nataşa Raab a povestit, sfâşâiată de durere, că în ciuda faptului că soţul ei nu a fost cel mai iubitor bărbat, cu toate acestea, îl iubea nebuneşte şi acum trece printr-o perioadă extrem de grea. „Parcă am fost în pragul unei depresii. Îmi pare rău că nu sunt așa de veselă ca de obicei. Poate că soțul meu nu a fost cel mai iubitor, dar totuși nu pot șterge cu buretele, m-am chinuit să nu-i lipsească nimic, să-și vadă numai de meseria lui. Încerc să mă ridic...L-am strigat, am crezut că o să vină. Mi-e greu, mi-e foarte greu...când mă uit cum eram și cum sunt acum îmi vine foarte greu (...) După 38 de ani ai impresia că ești a nimănui. Vă rog să aveți grijă de iubirile voastre .Of, Doamne, Dumnezeule...Nu l-am visat încă, dar mi-e foarte dor de el și când realizez că nu o să mai vină niciodată...l-am iubit foarte mult, foarte mult. Mai aveam un pic și făceam 40 de ani de căsnicie. Câteodată am impresia că a uitat toată lumea de mine” a mărturisit Natașa Raab, plângând.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest